Meteen naar de inhoud

Sproetjes?

  • door
  • Vis

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kijk, die vissen hebben sproetjes!

Het is meer sinister dan dat: de zwarte vlekjes zijn larven van een parasiet die zich door de huid geboord hebben. Deze baarsjes gaan daar niet van dood, alhoewel de parasieten dat wel zouden willen. Want om de levenscyclus van de parasiet te voltooien, moet de vis opgegeten worden door een vogel. In de maag en darmen van de vogel volstrekt zich dan de volgende fase. (Jakkes!)

Al wie zijn darmen voor lief houdt, wordt afgeraden bestippelde vissen te eten.

Al deze vissen kwamen uit één bepaald kanaal. Ruwweg de helft van alle gevangen baarzen waren bestippeld.

Heel heel misschien is het een natuurlijke manier om de aalscholverstand wat in te perken…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”2703″ animation=”Fade In” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”2701″ animation=”Fade In” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”2702″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][image_with_animation image_url=”2700″ animation=”Fade In” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *