Meteen naar de inhoud

Swingen!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op trouwfeesten is Chambrant zwaar fan van swingen. En en aan de waterkant ook!

20141008_105927Een gehaakte vis volgens de regels van de kunst uitdrillen is allemaal goed en wel, maar in het voorjaar zijn de bekken zo dun en tenger, dat ze snel uitscheuren. En onze favoriete haken zijn net zo dunstelig. En baars schudt voor het scheppen zo graag nog een keer met zijn kop.

En bref: hoe langer een dril duurt, hoe slechter de kansen eigenlijk, zeker met baars.

Chambrant swingt alles onder de 800g: zwier, de kant op. Zijn punt is: zelfs 0.16mm fluorocarbon trekt nog 1.8kg. Als uw knopen in orde zijn, is er geen enkel probleem om vissen van rond een halve kilo te swingen. Aan de stok omhoog, rechtstreeks naar de vrije hand.

20141026_103948 Let wel: boven harde ondergronden zijn we hier zeer behoedzaam mee. Als de vis dan toch nog losschiet, en van meer dan een meter hoog op de stenen valt, heeft hij schade!

Maar aan kades met gras: geen enkel probleem. Nat gras is een grote onthaakmat door God geschonken en door de mannen van de gemeente onderhouden.

Pro tip: swingen dient te gebeuren zonder twijfelen, en in een vloeiende beweging. Dus toch zoals op een trouwfeest eigenlijk.

 

 

Swingen is soms ook een noodzaak:

image Stel dat dit gebeurt, een snoekbaars wordt gehaakt aan een verticale kade van 8 meter hoog.

 

 

 

 

image Vertrouwen in het materiaal is veel waard. De Reins Aji Ringer 0,4-7g UL hengel stond krom maar gaf geen krimp, de 0.22mm fluorocarbon ook niet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” bg_image=”2155″ bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”light” text_align=”left” top_padding=”40″][vc_column width=”1/1″][testimonial_slider][testimonial title=”Testimonial” tab_id=”1433331263727-8″ name=”Elvo” quote=”Nat gras is een grote onthaakmat door God geschonken en door de mannen van de gemeente onderhouden. ” id=”1433331356531-8″] Click the edit button to add your testimonial. [/testimonial][/testimonial_slider][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *